Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : soligajag_1


Huvudet snurrar

Nu står det kartonger och kassar i alla hörn,
kan inte med ord beskriva känslan som

infinner sig i bröstet.
Äntligen får jag se en annan vy från mitt
köksfönster . Ser med glädje på min hallvägg .

Detta är Jag i ett nötskal som min kompis sa.
Det står Hillevi härinne och så skrattade vi samtidigt.

Vilken lycka att få plocka upp glasen i ett nytt skåp.
Ställa upp kaffebryggaren på en ny bänk som
skimrar i olika mönster.

Fantasin flödar och allting flyter på.
Mitt i alltihopa ska jag sätta mig på skolbänken .
Hur ska jag klara av detta ??

Okej, med mitt positiva inre och nya människor som
tar dig med storm kan inget misslyckas.

Matlagningen går som en dans.
Allting printas ner på pappret i virvlande gångar.

Livet leker och du med den!!





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-09 10:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
spännande! Lycka till!
2017-09-14

  Chawa VIP
Livets karusell av ren lycka och glädje!
2017-09-13

  Valter Örn VIP
Jag säger som Hasse Alfredsson i sitt avskedstal på Guldbaggegalan:
Keep swinging !
2017-09-11

  ULJO
Härligt
2017-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man måste tro att man kan...heja på...:-))
2017-09-09

    ej medlem längre
Åh, så sprudlande och roligt. Tack för att du tog mig med på denna glada dans!
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP