Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Det är lätt att säga ”släpp det och glöm bort”
När det är något du inte förstått.
Det är lätt att säga ”var glad för det du har”.
När det du har finns kvar.

Tack för den gnista hopp du gav. 

Men du fattas




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-09 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise