Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robins inferno 2017

Mina ord, de tar snart slut
Jag har inte tid med sånt strunt längre
Ingen vill läsa - inte ens jag
Det börjar bli löjligt
Lika utdraget och mediokert
Som en brödskiva med för lite smör
Eller en matlåda som inte värmts tillräckligt
Men som äts ändå.

Jag hoppades en gång skriva någonting
Som betydde något
För för mig
Sen för dig
Till sist för alla
Men tystnaden kom som ett dån
Och mina kraftreserver är snart slut.
Jag är full av stölder

Ni kan se mina lögner
Till salu i skyltfönstret
Ett nästan sexuellt häleri
Jag är en dödsryckning utan slutmål
Ett limbo av höga ljud
Ett krampanfall som ständigt fortgår
Då mitt självläkande och återskapande
Kickar igång

Jag river sönder anteckningar
Bränner alla brev
Jag slänger min MacBook i väggen
Stampar sönder USB-minnena.
Jag ska nöja mig med att vara ingen
Och stilla tyna bort
Men det kommer inte göra mig fri
Det fungerar inte riktigt så.

Det är inte synd om mig
Jag är ju ingenting.
Jag är min egen olyckas dräng
Kreativ koma i min säng.




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 465 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-09-09 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett varande som många känner igen
2017-10-17

    mandag
Igenkänning! Gillar
2017-09-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Om du bara visste hur många som lajkar o känner ungefär på samma sätt - Själv har man passerat nollpunkten och insett både sitt värde och totala värdelöshet - från den punkten kan man gå vidare med ett ironiskt smil :) eller hursomhelst annars !
2017-09-11

  akavalie
En text helt i min smak.
2017-09-11

    ej medlem längre
kan kännas så. fortsätt ändå, du.
2017-09-10

    ej medlem längre
contradiction in terms
tänker jag
för din #kreativa koma" blöder ord som känns






2017-09-09

    ej medlem längre
Den här gillar jag, men ;) jag läser den helst utan de sista fyra raderna, dem ersätter jag med att låta de tre första raderna återuppstå här, eller låta dem helt enkelt bara byta plats. Det första alt. gillar jag nog kanske bäst.
ps. men byt titel, den här förtjänar en något bättre ;)
2017-09-09

    Sefarge VIP
Kryddrik "drapa"
Över skrivandets
Vedermödor i livets
Stridande ström.
Lys vidare/giv ej upp
Trägen vinner!
:}


2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V