Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musiken, Roy Orbison, Bruce Springsteen sjunger och spelar SWEET DREAMS BABY!


Drömlek...

Det som en gång var
i en ännu tar
aldrig det ifrån en far...

Då dörren dit ständigt tycks stå på glänt
som om inget alls har hänt
trots att allt är upp och ned på vänt
hörs en melodi så kär ifrån då
och allt blir igen upptänt...

Melodin den spelar i en glatt
man driver med, man glömmer att
det är en förgången skatt
som spelar en ett spratt...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-09 20:24



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Tur att vissa saker man gillar är tidlös glädje!
2017-09-11

  lodjuret/seglare VIP
Antingen är du kär i en individ... Eller så är du det nästan jämt, i livet. Sprittande ord som gör sig även på sjungen svenska.
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt