Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att få allt man önskat sig

 

 

Är det inte 

höjden av orättvisa;

i ständig rädsla och vanmakt

leva över 20 år i en 

längtan

efter normalitet,

tvåsamhet 

och respekterad integritet

för att sedan ligga

sömnlös

av lika ständig rädsla och vanmakt 

att förlora detsamma

 




Prosa av Agnes
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-09 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes