Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återställ mig

Ta min tanke och ta min smärta,
som en tom flaska tar regnet.

och hela mig, hela mig...

Ta mitt förflutna och ta mina synder,
som ett stilla segel tar vind.

och hela mig, hela mig...

Ta mitt hjärta och ta min hand,
Som ett hav tar den smutsiga sanden.

och hela mig, hela mig.. helvete hela mig...




Fri vers av Jarsejäntan
Läst 530 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-09 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jarsejäntan
Jarsejäntan