Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är tid för sagorna

Nu är tid för sagorna
stormen driver förbi vårt hus
det täta ljudet av regn

tänder många ljus
flämtande lågor
spegelblänk i mörka fönsterrutor




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-10 07:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin känsla i denna
atmosfär
värme
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP