Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synekdoke

Jag säger att du har vackra ögon
Och jag ljuger inte
Min retorik är dock synekdoke

Allt hos dig är vackert

Ögonen
Händerna
Rösten
Dialekten
Leendet

Bara det att du finns till
Tillför världen skönhet
 meningsfullhet
Och lycka

Men vad jag än säger så
Blir det aldrig en helhet
För du är underbarare
Än allt jag någonsin kan föreställa mig.




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-10 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP