Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberskogens tystnad.


Septemberskogens tystnad. Dämpad av mossa, våta rötter.
Stigarna smalnar, blöta ormbunksblad snärjer sig om våra ben.
En fågel öppnar näbben, trevande, inser sitt misstag, tystnar.




Prosa av Måna N. Berger
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-10 01:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Orden målar skogen så att det känns som att jag sitter på en sten mitt i.
2017-10-16

  Monika A Mirsch VIP
Näktergalen sjunger i din tystnad.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger