Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ekar

De rister men går inte sönder
Släpper det som är gammalt
Lämnar många frön men få blir till skott
Ändå står de stadigt
År efter år




Fri vers av häxängel
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-10 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel