Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptvivel

 

Det lilla krypet tar form
Finner sin plats hos unika föräldrar

Jag låter det styra mitt liv
Få avgöra min framtid
Vända upp och ned på allt

Att släppa min fasta punkt
Är det möjligt?

Kanske är jag klar här?
Kanske är det ändå här jag ska åldras?

Tid att göra avslut
Det är så jag gör
- färdig och ordentligt
Knyter ihop och lämnar inga trådar kvar

Hänger kvar en stund för länge
Övermogen när jag väl släpper
När det nya redan är på plats

Är jag redo?
Är det moget?

Det lilla krypet ger inga andra chanser
Nu och endast nu

 

 

 

 




Fri vers av häxängel
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-10 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel