Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag som dog


allt doftar starkt här
jag reagerar först med magen
innan jag drar upp överläppen och visar tänderna
jag gillar nästan allt jag får
föser omkring det torra och tar
det gottiga mjuka först
om jag orkar tar jag det torra sedan
eller så sprätter jag ut det på golvet 

jag gillar nästan alla jag möter
känner vilka som gillar mig
jag har vänner som jag luktar där bak
vi springer i glada cirklar
jag har slutat jaga min egen svans
trots att det är roligt
när jag tänker på det hörs en hård röst
och en låg vass blick i nacken 

jag har lite problem med andedräkten
möter en man ibland med rock
så snäll med varm röst
händer som luktar rent
han är nog min favorit här i världen
böjer sig alltid ner då han hälsar
låter mig gå fram själv 

sedan har vi Hero
han är en riktig idiot
bufflig stor och tar upp allt livsutrymme
slickar sig du-vet-var
äter av min mat
till och med det torra
idiot

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 345 gånger
Publicerad 2017-09-10 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson