Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krank

En barbröstad man ifrån Vetlanda
Med damerna alltid ville sig blanda
Spände sitt bröst
Höjde sin röst
Den enda som gillar är Amanda




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-10 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig!
2017-09-10

  Öknens Ros VIP
kul limerick. :)
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén