Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - trädgårdskorgen


i trädgårdskorgen
sliten planteringsspade
minnet av mödan




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-10 10:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra bild av trädgårdsarbete!
2017-09-11

    ej medlem längre
det som är nött
är inte förött
det ger liv
utan kiv
nya redskap måste slitas
liksom vi människor
kanter slipas
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP