Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnbågar 20170907


Pride

 

Aktuellt budskap

i dubbel bemärkelse

Pride spänner bågar

 

”Allas rätt välja kärlek”

tecknat på himlavalvet

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-10 10:53



Bookmark and Share


  aol
Så fint skaldat om att få älska vem vi vill,
2017-09-12

  Ann V Åhsberg VIP
Så himla Bra! *
2017-09-12

  ULJO
Så är det . Allas rätt att älska den man vill. Borde vara en självklarhet
2017-09-11

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert foto av dubbla regnbågar!!

Den är stor i stor samklang med det
alltid lika aktuella budskapet
som regnbågsflaggan och Din tanka står för;nämligen rätten att älska vem
man vill, oavsett kön!
Tack för en vacker, välskriven tanka
om den fria Kärleken, som borde vara en självklar rättighet!
Bokmärkes!
2017-09-10

  Chawa VIP
Tack för ett mycket tänkvärt och vackert ordsmycke smitt med precision och hjärtevärme! Den härliga bilden passar verkligen in i sammanhanget.
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg