Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i huset - när de fanns!

Katt på bröstet.

Katt på fönster.

Katt på bord.

Vännen äger huset.

Dominerar, och regerar.

Bestämmer själv. Kan inte tyglas.

Smidig i kropp och sinne. Hoppar, smyger, hänger, klänger.

Hunden sover bredvid.

Vänner är de inte.

Undviker varandra.

Delar skål.

Pälsar som fäller hår.

Promenader som besvärar.

Älskvärda ändå.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-10 12:21



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Katt har egen och skön personlighet.
Bra sällskap med våra fyrbenta husdjur som man känner kärlek för och blir en del av familjen.
Härligt skildrat!
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP