Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm nu inte skriva om Livselixiret i Kärleken i framtiden.


Livstext till dig!

Livselixir, och allt vad det rymmer!




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-09-10 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim