Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När någon klänger på dig

så säger du
Har du hängbiljett
Ja
Men häng på den då
Säger verderbörande nej, så svarar man
Men gå och köp dig en då
För finns det något jobbigare än klängomaner?!
Och med en dålig andedräkt till på köpet
Ja, jag bara frågar mig…

Ken Cassel
10/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-09-10 12:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det där med hängbiljett har man hört ett antal gånger...kan vara både kul och jobbigt...:-)
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel