Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bara se till att du gråter

känns som jag går bakåt i tiden
sitter på dovas igen
samma känsla som för ett år sen
och du har tröttnat på mig igen

har svårt att ångra något
fastnar så lätt i dina armar
som om jag blivit drogad

jag vet precis hur man gör dethär
ser in i dina ögon hela kvällen
sätter mig lite närmre
frågar om vi ska ta en öl till
leker med kvittot
river isär det sen
nu är vi påväg hem

hur fan kan du be om ursäkt för något som du inte fattar att du gjort
försöker lugna ner mig
men världen går för fort
världen går för fort




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-10 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans