Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 20110906


Beaver Creek Bend

 

We met at the rez in Cherokee

he became interested in me

now I’m visiting his place

nice to see his friendly face

 

In Beaver Bend were angry ants

they found a way, not into our pants

but to private sensitive skin

they were biting and trying to step in

 

Sitting in the creek with butts chilled

the invading army was definitely killed

despite Bad Spirits at the Bend

I will a prayer to Beaver Creek send

 

So what’s the lesson?

Don’t try to blend white and red

unless you’re at home in the bed

 

(Carrie, White Calf, Coltran)

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Rim) av Kjell Åhsberg
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-10 17:37



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fint rimsmide på engelska av hög klass!

Sensmoralen är väl att inte vara för lättklädd i den vilda naturen
för då kan man lätt bli biten av de arga djuren
särskilt inte i Beaver Creek Bend
för då kan man få mycket ont nedan
sin länd!
2017-09-13

  Ann V Åhsberg VIP
Man ska passa sig för att vara lättklädd i naturen, ja inte ens långbyxor hindrar de här djuren.

Sen ska vi inte tala om BÄVERKROKEN, man kan vara glad om man kommer levande därifrån. Kram! :)
2017-09-12

  Chawa VIP
Ja fy för argsinta myror... Härligt rimsmide på engelska med inslag av humor och lärdom!
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg