Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...blev kvar i sitt gamla boende i Sverige då min sons familj flyttade till USA. Bild:Helena Andersson fb


Katten Mysan


Nu släpper jag

mina bekymmer

för katten Mysan


De flesta bekymmer

är onödiga och

gagnar till intet


I stort som i smått

lär jag mig successivt

att kasta bördorna på Gud


som har en personlig omsorg

om oss var och en som lärt sig

att förtrösta och lita på Gud i allt...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-10 17:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas och tro att katten får det bra även i fortsättningen...
2017-09-14

  Jaseph
Matt. 6:25-34. Vi behöver inte bekymra oss. Gud föder oss, föder fåglarna och (naturligtvis!) katten Mysan.
2017-09-12

  Eva Helene VIP
Härligt - och tack också för den mysiga bilden på Mysan!
2017-09-11

    ej medlem längre
En katt kan ge så mycket kärlek.
2017-09-11

  Salvation Pepper
Håller med Anya.
För Gud är ändå bördorna bara som rosenblad.
2017-09-11

  Rise Little One
Hoppas att katten får nu ett nytt hem att bo i....
2017-09-11

  Niliboy
Hur gick det för katten, har den fått ett nytt hem? Ni har väl inte kastat bort den?
2017-09-10

  Anya VIP
"att kasta bördorna på Gud "... Härligt!
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP