Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla du

Du som inte ännu finns
Är inget
ändock allt
Intet är förlorat
saknas mig ändå




Fri vers av frostnypon
Läst 176 gånger
Publicerad 2017-09-10 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon