Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till den smäktande vind

Ut från kust

strömmar skymningsfagra
länder vitansrena stränder
lekande sand in mot
horisontens rand

Ut mot hav

smäktar orosfria
väder siktansbara färder
gungande pust idyll
pulståg liv med lust




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-10 18:21



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket så fint förmedlad känsla,
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP