Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara som vatten

Jag vill vara  som vatten
Tålmodigt slipa dina kanter
Som vatten slipar  stenar runda

Jag vill vara som vatten
Rena ditt sinne
Som vatten renar både inre och yttre

Jag vill vara som vatten
Lösa upp allt smutsigt
Som vatten löser upp en smutsig byk

Jag vill vara som vatten
Släcka din törst
Som vatten i en brunn i öknens hetta

Jag vill vara som vatten
Svalka din panna
Som vatten baddad på febrig panna

Jag vill vara som vatten
Ge dig värme
Som vatten i varma källor på Island

Jag vill vara som vatten
Lätta din sorg
Som vatten i tårar som rinner

Jag vill vara som vatten
Livgivaren
Som vatten ingen kan leva  utan




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-10 21:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tålmodig rening av feberheta pannor och torrlagda strupar som ber om mer livsyttringar.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP