Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter.se; en guldgruva för forskare

Här på poeter.se är det fritt fram 

för alla

att skriva av sig

sina frustrationer, besvikelser, glädjeämnen

Kort sagt allt som livet innehåller

av sinnesyttringar

En ventil som måste vara en guldgruva

för forskare;

att hämta stoff ur

till sina avhandlingar

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-11 09:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Här är det sannerligen mycket som är skrivet för andra att läsa och ta del av!
2017-09-11

    Sefarge VIP
Såklart. När vi
Är döa kommer
De och gräver
Guld o Docent
-erar på våra
Skrivelser
Så skriv på
Alltid någon
I framtiden
Som kommer
Att glädjas
Åt detta!
;)
2017-09-11

  Öknens Ros VIP
Ja, jag har faktiskt tänkt detsamma, det måste ju vara en enorm mängd dikter etc.
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP