Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting behöver inte gå igen generation efter generation


Dags att bryta mönster

Är man "uppväxt i grälet"
är det lätt hänt
att man blir grälsjuk i vuxen ålder

Är man uppväxt i ett brukssamhälle
är det lätt hänt
att man lär sig Jantelagen

Har man haft föräldrar
som velat bestämma över en
är det lätt hänt
att man försöker bestämma
över sina egna barn

Har man haft föräldrar
som eftersträvat perfektion
är det lätt hänt
att man blir noga av sig

men det behöver ju inte bli så




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-11 10:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt och befriande att kunna skapa sin egen miljö och sitt eget sätt att vara!
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP