Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser

 

Läser språkspalten 

i SvD när en dagslända landar

 

på min tumme

 

Sen flög den över ett fält

av jättebalsaminer

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-11 12:08



Bookmark and Share


  aol
Bra beskrivet av en känsla, så mycket som är just så lite berörande som en dagsslända på tommen,
2017-09-12

  ULJO
............ och berättade om världens elände, eller?
2017-09-11

  KYREUS of Sweden
vad är viktigt?

allt enligt KYREUS,
moi
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP