Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mötet skulle förevigats

H imlen får roligt nu, mer skoj!
A bsolut, Tage väntar vid koj!
S å famntag ju ges
S å fort paret ju ses
E vent spelas upp! O BOY! O BOY!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-11 12:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är benägen att hålla med föregående talare. Ehuru det är mera osäkert om den spontane bowlingentusiaten verkligen hade släkt i Tranås eller Åtvidaberg. Att ha skrivit en och annan bok (Varför är det så ont om Q?) garanterar ju inte automatiskt att resor med kollektivtrafiken istället för med privatchaufför och Rolls Royce Silver Ghost, till och från city, skulle kunna ses som vardagsmat. Tur att han huserade i staden, i staden, istället för att traktera tvärflöjt i till exempel förorten Skärholmen. Det vet man ju hur trafiken kan vara just i krokarna av Kungens Kurva (var nu den kan tänkas vara belägen idag). Hans Alfredsson var nog större än några stackars anställda vid SVT kan tänkas 'koka ihop' på en hastig halvtimme. Som tur var räddade en stjärnartist, det som annars länge såg ut som en sorts vurpa. 'Olycksfall i arbetet'.
2017-09-11

  ULJO
Fin hyllning till en mästare.
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt