Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hållplats i Evigheten.


Älvor i Själen


Egendomliga förnimmelser, -
som älvor genom Själen. --
Sprittande dans får hjärnan
å undra vad som står på.
Föddes med en ny Insikt
ini huvudet, - om att jag är
den enda som är - just jag!

Strax, fick jag hela Världen
på mig, - den tycktes mena
att: -Vem tror du att du ÄR?!
Sen dess, tycker jag mig ha
blivit förföljd av Allt som är
omkring mig. Är många som
ifrågasätter å bevakar mig!

Älvorna dansar å fladdrar
med sina vita slöjor i
mitt Inre.. Skall jag
lyfta från jordeytan å
flyga upp i Skyn ? Eller,
tvingas jag sitta, tungt, på
min stjärt mot grunden?

En milt kylig sensommarvind
drar in från öppen balkongdörr.
Mina ögonlock faller ner å
jag erfar en sugande aning
av evärdlig tid i alla sinnen.
Kanske, är detta en hållplats
på Evighetens Väg............. <3







Fri vers av Marianne Räf
Läst 527 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-11 13:33



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
"... en hållplats
på Evighetens Väg"

Mycket bra, med en fin titel!


2017-09-14

    ej medlem längre
Ett stänk av evigheten får man smaka när man läser dina underbara rader. Så mycket tycker jag om älvorna som dansar!
2017-09-11

  i af apa
Befriande o riktigt bra!
2017-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
Du har en förmåga att skildra vad som är i dina tankar - och du engagerar - du har ett rikt inre liv - och så klart är du den enda i världen som är just du - den gåvan är ett under och given till oss var och en - på samma sätt finns inte en snöstjärna eller ett blad som är exakt lika - det gäller för oss alla att njuta innan vi faller in i moder jords armar!
2017-09-11

  överlevaren VIP
Bra skildrat!
Jag är glad att du är du, annars skulle din poesi inte kunna läsas.
2017-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Må ditt hjärta sjunga och själen dansa
av glädje över att du är du.
Kan otrevligt bemötande bero på avundsjuka, måntro?
2017-09-11

  ULJO
Den var välskriven och fint levererad. Bokmärke.
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf