Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låtsasläser


tvingar ögonen ner i boken
sicksackar
med blicken över orden

ser dig i ögonvrån
du är så djupt inne
i din värld bland bokstäver

och jag vill fråga vad du tänker
men jag fortsätter undra
forever and ever

 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-11 18:01



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Fin och jag gillar slutet.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski