Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstglöd

Höet är bärgat
Öar av guld
Skiftande
Tid
Gyllenröda
Löv blir till
Ögonblickens
Droppar




Bunden vers (Annat versmått) av Mia Popiana
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-11 18:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-04-20

  BenGust VIP
Snyggt med glödgat höstguld.
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana