Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mitt sinne du ska försvinna

Orden jag spottar
Lämnar en bitter eftersmak på min tunga
Från träden faller kottar
Och det kalla pyser ur min lunga

Det finns en spänning
Ett orosmoment i periferin
Som en känning
Av uppstressande efedrin

Låt mig vara
Och visa mig respekt
Men du är inte på det klara
Med innebörden av denna aspekt

Så jag måste lära mig hantera
Denna konstiga situation
Där du finns med istället för att absentera
Ett läge utan fluktuation

Men jag går mot läkning i stort och smått
Och du ska inte få mig att sluta vandra
Jag tränar på att göra gott
Och fokusera på andra

Så ur mitt sinne du ska försvinna
Även om jag tvingas möta dig då och då
På detta sätt kommer jag att vinna
Och inget som vi hade kan återuppstå




Bunden vers av Moirin
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-11 19:13



Bookmark and Share


  aol
Känns som ord till en energislukare, bra skrivet med så stor känsla.
2017-10-08

    Orkiden
Starkt och kraftfullt text...
Ur detta du kommer att vinna...

2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin