Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsmusik



Osynlig förbindelse
mellan tid och rum
bortom bilder
vilka är gömda
i mitt sakrala ego
En kör av röster
förnimmer vi
i en gemensam ton




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2017-09-11 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP