Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tack till Hasse Alfredson. Bilden ovan föreställer en scen ur Svea Hund på Göta Lejon år 1977.


Hundliv med Hasse

Med en ganska spexig grund,

har han härjat vilt i Lund.

Men blev helt klart nog bäst,

med vad han gjorde sen härnäst .. 

i sina revyer med hund. *)

 

 

*) anm

På China med sin gula hund

Som gröna hund, på Gröna Lund

Svea Hund visades på Göta Lejon




Bunden vers (Rim) av Tant sQata VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-11 22:27



Bookmark and Share


  ULJO
Kanske blir himlen blir lite roligare nu med en återförening med Tage där ovan molnen
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP