Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt andrum

 

i det vaknande höstklara

lämnar jag tallheden

för gungflynas

kippande våtmarker

närmar mig tjärnen

dagen är vidöppen

landskapet utgör

välkomnande barrdoft

och rödögda tuvor

jag andas

luften leker i

kittlande tystnad

skapelsens vila väntar

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-11 22:52



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vidöppen för kippande lek och naturvila.
Där hör vi hemma.
2017-09-29

  alicja lappalainen VIP
Ett vackert samspel mellan själen och naturen .
2017-09-12

  Blått Norrsken VIP
Underbart i ett med alltet . Bra !!!
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg