Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tribute till Bäst av Oskar Linnros. Och lånade ord från andra vänner.


Bäst av alla här


jag jobbar med hans röst i öronen
idag sprang jag
med tung tung andning och gråten i halsen
med solen på väg ner över älven och Älvsborgs fästning
och Someone like you på repeat
tänker på
att jag önskar jag kunde bli kär i någon som du


You guys defenitely handle hangovers different than me

vi satt och sjöng Abba
Mamma Mia på tre språk
vi som just hade slaktat en drake
och gråtit utanför brygghuset
ibland vill jag ringa honom
oftast gör jag det
pratar skit tills vi landar på samma station
vi är oftast inställda på samma frekvens
plötsligt finner jag mig själv i något som är fint och utmanande
och underhållande,
vi är fantastiska på replikskiften
som om vi övat innan
det är lite magiskt ändå
Göteborg tittar på, imponerat
eller så är det bara vad vi tror men vad fan gör det
vi är
bäst
av
alla här

och en av mina bästa metaforer
är din att behålla
hur du går från fast till flytande
för hon som på inga sätt förtjänar att skrivas låtar om
mitt hjärta gjorde ont den kvällen
att se dig så fast i någon som inte
vill ha dig, bara alla dina ord och melodier
du förtjänar det bästa
för du är
bäst
av
alla här

Du är en jävel på slut
men inte
vårat för
fast livet gör sitt bästa att lära mig att ingenting är
för evigt
så tänker jag lita på att
vi har långt kvar till vårat

slut





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-11 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel