Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

Vivaldi

Hjälp mig att
Andas

Fyll lungor med
Vilja
Ork
Glöd

Syre

Låst längtan
Avlägset
Skymtar

Nya falluckor

Allt jag andas är
Syra




Fri vers (Fri form) av trixas
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-11 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint diktat. vaddå för syra? verkar inte nyttigt andas syra.,.,.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas