Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknade just av en dröm i natten att jag befann mig hos min sons familj i deras mobile homes i Arkansas. Egen bild.


I USA i drömmen.


Drömmen var ljuvlig

glädje och gamman

bland de mina


Jag hoppas

det ska bli

verklighet




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-09-12 02:17



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Härlig dröm! Hoppas den blir verklighet!
2017-09-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det får vi verkligen hoppas...
2017-09-14

  Salvation Pepper
Fin dröm om hoppet.
2017-09-13

  Eva Helene VIP
Hoppas för din skull att den blir sann!
2017-09-12

    ej medlem längre
Kanske en sanndröm!
2017-09-12

  Jaseph
En god dröm. Må det bli så!
2017-09-12

  Niliboy
Allt gott till dig Bibbi!
2017-09-12

  Ess VIP
<3<3<3<3
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP