Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innes skull

Vart jag än vandrade så kom jag inte ut

Att bege mig överallt
Fram och tillbaka
Ditåt eller åt sidan
Undan och sedan ytterligare längre bort
Rent av avsides och helt väck
Var aldrig något problem

Kände mig dock alltid undanröjd
Som ett oönskat hinder
Ur vägen
För andras framfart
För de övrigas lekar

Mer ickestädes än någonstädes var min belägenhet

Ville mig dock ett ute för mitt innes skull




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-12 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP