Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidens rand

Tidens rand är kanske en vacker gata kryddad med skönhet.

Höstens ljus flammar på den.

Andetagen lever i den i takt med fotstegen.

Du dansar så vackert på den gatan, fri och obekymrat och för det älskar jag ditt väsen.




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-12 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise