Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Vi måste leva tillsammans
vi är dömda till det
allt är redan bestämt
ingen kommer undan

Minns ni inte rättegången?
en rättegång utan ord
en stum rättegång

Låt oss mötas på en plats
mellan meningarnas
tröga verklighet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-09-12 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP