Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låtens svenska titel är KOM TILLBAKS


BABY COME BACK/THE EQUALS/JOSON(68)(smakpr(kommer så smån(-)

R: KOM TILLBAKS...

S: JAG BER DIG DU KAN VÄL STANNA...(kommer så småningom)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2017-09-12 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP