Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
r


berusad av dig

berusad av dig
går jag min väg
och ser fram emot
imorgon




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-12 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
enkelt, varmt som en öppen famn. tack för det.
2017-09-13

  aol
Underbart,
2017-09-12

  tildam
gud så vackert!
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP