Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillförsikt

I dag fyller jag jämna år

och den bästa födelsedagsgåvan

jag fått

är en immateriell gåva

Dess värde kan inte mätas i pengar

och den kan inte ges av någon

Det är en gåva som bara uppstår

Den kommer som en gudagåva

Och den heter TILLFÖRSIKT




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-09-12 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP