Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vindar

Livets vindar, både ljumma och kalla

berör oss alla

Både kroppen och själen

får effekter av dem




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-12 13:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, så är det, på gott och ont!
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP