Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Om orden inte hade varit där,
symboler på ett papper,
meningar på en vägg,
Vad hade vi varit då?




Fri vers av Midnight
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-12 13:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
På savannen, i en grotta
och inte visste vi
att våra liv var så korta
2017-09-12

  Robin V
Tänkvärt!
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight