Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tar dina ord som jag vill ha dem


Ibland tror jag gräset är grönare precis där jag står



Vi sågs på stan
lämnade saker åter
hon glittrade
hade keps, det hade hon aldrig innan
kom i sällskap av den där killen
han som skriver låtar och förstår henne
och hon glittrade
men inte mot
mig


jag skämdes över
hur ful min senaste klippning blivit
och

allt annat jag gjort


de lämnade tillsammans




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-12 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel