Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fly sin skugga

Tunnlar och skuggor.

Bussar, tegel, asfalt och betong.

Utan ett ord talar minnena till mig.

Väser om sin betydelse, pickar på min axel.

Jag flyr men undkommer inte.

Det förgångna håller hårt.

Svansen vill vara där. Den kräver sin rätt.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-12 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP