Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Dom Bråddjupa Vita Uren.



Jag bär en vinterblomma
med blod och kärlek.

Ett bråddjupt, vitt ur
och en drömfjäder där du sover
kom med -

Snart kommer Natten
med mitt liv -


-












Fri vers av J-M
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-12 21:03



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"Snart kommer Natten
med mitt liv -"

I den här dikten samverkar varje ord till en harmonisk helhet.

Sista strofen mycket stark !!!
2017-11-04

  Kozo
När tiden är ur, sig själv
en väntan.
2017-09-13

    Peter Söderqvist
Vackert vemodig text.
De vita uren blir en talande metafor.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M