Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte. Hade bara en känsla av att jag ville skriva av mig och försökte få in mina känslor i ord...


Din karta.

 

Du använder samma ord och fraser tills dom går sönder.
Och jag låter dig tro att dom funkar.

(För vi vet ju att om jag faktiskt säger motsatsen så flyr du direkt.)

Du är så van vid att styra.
Att ha kontrollen.
Att veta vad som funkar.


Men i all noga planering som du följer som en karta så har du glömt en sak.
Jag är inte som då.
Jag är inte som förr.
Jag är inte din docka längre.

 

Jag växte upp och jag lärde mig att läsa dina kartor och jag går inte vilse längre.

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-12 22:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra - du härskar!
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan